PORTERLINE GOLFTASSEN:

DE VERZEKERING VOOR UW MATERIAAL

Over Porterline Europe

Porterline is in Azië al meer dan 20 jaar een begrip in de golfwereld. Sinds 2015 maakt ook Europa kennis met de golftassen van Porterline. In de toekomst willen we ook andere Porterline producten verdelen.

Porterline Europe werkt vanuit Hamme - België

Porterline Europe werkt op B2B–basis met bedrijven die actief zijn in de golfwereld.

Waar?

Wij bieden onze golftassen aan in professionele golfwinkels en golfclubs en via onze webshop. Onze business partners kunnen de Porterline modellen komen bekijken in onze showroom te Hamme (België). 

Wie?

Momenteel bestaat ons team uit vijf gemotiveerde medewerkers die instaan voor de binnendienst, de verzendingen, het beheer van het magazijn, marketing en management en externe en commerciële taken.

Het ontstaan van deze kwaliteitsgolftassen

Enkele Aziatische golfers besloten meer dan 20 jaar geleden golftassen te ontwikkelen die niet alleen het gebruik op de golfbaan, maar die ook het reizen met golfmateriaal vergemakkelijkten.

Ze vonden het reizen, zeker per vliegtuig, met golfmateriaal omslachtig en gevaarlijk voor hun golfclubs. Het idee om een golftas te ontwikkelen die zowel op de golfbaan als tijdens het reizen gebruikt kon worden groeide snel. In Azië werd het concept al snel bekend onder de reizende golfer.

Naar Europa

Bij Porterline Europe zijn we zelf gepassioneerde golfers. Via het spel kwamen we in contact met de directie van Porterline in Hong Kong. In 2015 werd Porterline Europe geboren met een vestiging in België. Van hieruit verdelen wij een exclusief gamma Porterline golftassen naar heel Europa.

Europa maakt momenteel kennis met de golftassen. In de toekomst kunnen daar nog andere Porterline producten bij komen. Ook worden er gesprekken gevoerd om samen te werken met original equipment manufacturers van golfclubs.

Vakbeurzen

Porterline vakbeursPorterline neemt vaak deel aan vakbeurzen. Hier stellen wij onze superieure producten
voor aan het grote publiek. Wenst u ons ook te ontmoeten op een vakbeurs? Contacteer ons ! Wij houden u op de hoogte.